Her er du:   Startside → Om Homebase

Hvorfor Homebase

Monopoler faller
Siden telemonopolet falt, har dette ført til konkurranse, noe som har gitt forbrukerne et bedre tilbud og rimeligere bruk av telefontjenester. Det samme har man opplevd på leveranse av internett og relaterte tjenester. Hombase underholdning

Det siste monopolet som står for fall, er TV distribusjon.  Selv om det har vært tilgjengelig flere leverandører av TV signal/kabel TV i lang tid, har det i praksis fungert som et monopol. Med dette mener vi at den ene leverandøren stort sett ikke har kunnet levere der den andre leverte.  I tillegg har infrastrukturen vært såpass proprietær at den ene leverandøren ikke kunne levere over den andres nett.  Som forbruker, har du hatt like stort valg som fargevalget på de første T-Fordene i sin tid.  Du kan velge hvilken farge du vil, bare du tar den i svart. 

Homebase er annerledes
Homebase leverer sin løsning og sine tjenester over en åpen infrastruktur, slik at hvis vi ikke gjør jobben vår, kan andre levere på samme nettet. Dette gjør at vi legger oss ekstra i selen for at tilbudene ut til forbrukerne hele tiden skal være bedre og billigere enn det våre konkurrenter tilbyr. I tillegg til gode produkter og priser, vil vi også  levere TV signaler av den nye HDTV kvaliteten – uten at man er nødt til å skifte infrastruktur og kabling i bygg.

Fordeler med Homebase
Historisk sett har boligsammenslutninger på vegne av sine beboere, forhandlet seg frem til gode priser på leveranse av TV-tjenester.  Vi mener det er naturlig at beboerne i tillegg til å få storbrukerpriser på TV-tjenester, også bør kunne få dette på bredbånd og telefoni.  Derfor har våre kunder i dag det beste, mest fleksible og ikke minst, det rimeligste TV- tilbudet med tilhørende tjenester på markedet i dag. 

logic & cms © Digital Media Design - Terje Enge    visuals © Reeltime