Her er du:   Startside → Produkter

Digital-TV

Digital-TVHomebase leverer det ypperste innen TV-underholdning med markedets beste kanalutvalg.

Med et bredt utvalg av kanalpakker, og tjenester som Filmleie, tar den gode underholdingen fra Homebase aldri slutt. Du kan ta opp filmer, spole og pause tv-sendinger rett fra din tv eller fra Min Homebase. I tillegg har Homebase et av markedets beste tilbud av HD-kanaler, som gir deg inntil fem ganger bedre lyd- og bildekvalitet.

Les mer om digital TV her

Internett

InternettHomebase leverer opptil 90 Mbit/s Internettlinje som er et av markedets raskeste. Over vår lynraske fiber får du like høy hastighet ved opplasting som ved nedlasting.

Dette er en drøm når du skal sende dine digitale bilder eller musikk til venner og kjente. Vil du jobbe hjemmefra mot kontorets nettverk er dette enkelt med Homebase, sett opp en VPN mot jobben og du er i gang. Husk at store filer kan skape problemer for mottakere som har leverandører med tregere Internettlinjer.

Les mer om Internett fra Homebase

Telefoni

TelefoniHomebase leverer bredbåndstelefoni (IP-telefoni). Velg mellom tre forskjellige abonnementer, alt etter hva som passer deg og ditt ringemønster.

IP-telefoni er i dag den desidert rimeligste måten å ringe på og du trenger ikke bruke PC eller spesielle telefonapparater for å benytte denne tjenesten - du kan til og med bruke ditt gamle telefonapparat.

Les mer om telefoni

logic & cms © Digital Media Design - Terje Enge    visuals © Reeltime