Her er du:   Startside → Bestill

Lav lyd

Ved problemer med lav lyd etter oppstart av tv-dekoder. Bruk volumknappen på din Motorola fjernkontroll som er markert i bilde under.

Remove Software

- Restart dekoder. Dette gjøres enklest ved å trekke ut og sette inn igjen strømtilførselen. - Når den første lampen (1 av 5) begynner å lyse i oppstarts ..

Vi har forbedret instillingsmenyen i TV-portalen

Dette betyr de nye innstillingene Innlogging Innlogging lar deg logge inn som bruker på dekoderen. Mangler du PIN-kode så trykk på blå tast og få denne tilsendt til regi ..

Tvpakker fra Homebase

Tv pakker fra Homebase - Gull for hele familien!

Brukermanual for overgang fra basemail til gmail

Denne brukermanualen vil overføre alle epost fra basemail til gmail, samt videresende alle nye mail.

Start opp med å gå inn på google mail: https://mail.google.com . Logg inn om du allerede har en gmail-konto eller opprett en ny. Når du har logget inn, følg veiledninge ..

Brukermanual for overgang fra basemail til gmail

Denne brukermanualen vil overføre alle epost fra basemail til gmail, samt videresende alle nye mail.

Start opp med å gå inn på google mail: https://mail.google.com. Logg inn om du allerede har en gmail-konto eller opprett en ny. Når du har logget inn, følg veiledningen ..

Se hva du vil hvor du vil

Opplever du en stadig krangel om TV’en eller ønsker du simpelten muligheten til å se tv der du vil ? Med flere dekodere har du mulighet til å se dine opptak filmer og alle kanalene du har tilgjengelig i flere rom.

pptak Med flere dekodere kan du se dine opptak der du måtte ønske det. Gjør du et opptak på dekoderen i stua kan du også se dette alle andre steder du også har e ..

Viasat lanserer nye filmkanaler

TV1000s seks filmkanaler vil fra og med 1. mars endre navn til Viasat Film, Viasat Film Action, Viasat Film Nordic, Viasat Film Family, Viasat Film Drama og Viasat Film Classic.

Hovedkanalen Viasat Film blir en premierekanal med hele fem filmpremierer per uke. Viasat Film Action vil tilby en variert meny i kategorien action og thriller. Viasat Film Nordic er det naturlige va ..

Hvordan velge inn ekstrakanaler

I forbindelse med oppgradering av Homebase Basis kan man velge nye ekstrakanaler.

Homebase har lagt til 11 nye kanaler i Homebase Ekstra. Hvordan du legger inn ekstrakanaler kan du lese om her.

Herlige Homebase Familie!

Homebase Familie er kanalpakken for de med spredte interesser. Med over 30 ulike kanaler er du sikker på at alle i husstanden blir fornøyd.

Halklelulja!

TVpakker

Homebase gjør endringer i TVpakkene

Homebase forbedrer Basispakken

Fra 1. Februar forbedrer vi Homebase Basis

Våre enkeltkanaler

TV 4 Svensk Svensk kanal som satser tungt på underholdning. I tillegg viser TV4 debatt- og dokumentarprogram, samt barne- og kulturprogram. DR1 DR 1 er Danmarks svar på NRK. Et variert pr ..

Bestill Homebase

For å kunne bestille produkter fra Homebase må du være tilknyttet et fibernett som vi samarbeider med. Homebase leverer tjenester fra Vadsø i nord til Kristiansand i sør, i samarbeid med Bynett i forskjellige områder.

På vår oversiktsside finner du alle de nett vi per i dag samarbeider med. Ved å klikke på det nettet du eventuelt er tilknyttet så vil du se en oversikt over hva som kan bestilles. Av tekniske årsaker leverer vi ikke det samme innholdet av tjenester overalt.
Nederst på samme side finner du også et kontaktskjema som kan brukes dersom du er usikker på hvilket nett du er tilknyttet.

Dersom du allerede er kunde hos Homebase logger du på Min Homebase øverst til høyre for å bestille tilleggsprodukter.


Klikk for å se en oversikt over våre samarbeidspartnere:

Vis oversikt

logic & cms © Digital Media Design - Terje Enge    visuals © Reeltime