Her er du:   Startside → Produkter → Digital-TV → 11 nye kanaler i Homebase ekstra

11 nye kanaler i Homebase ekstra

For at du i enda større grad skal kunne skreddersy din TV-hverdag etter dine interesser har vi lagt til 11 nye kanaler i Homebase Ekstra. Under kan du lese hvilke kanaler vi har lagt til, hva de sender og hvordan du legger dem til.

CNN

CNN forbereder seerne på morgendagens utfordringer og leverer internasjonale nyheter, intelligente analyser og inspirerende innsikt fra et globalt perspektiv.

MTV

Norsk versjon av verdens mest kjente musikk- og underholdningskanal.

SVT 1 HD

SVT HD sender programmer i HD-kvalitet hver dag 18 - 24. HD-sendingene suppleres med programmer fra SVT1 som er teknisk oppgradert til HD.

TLC

TLC Norge er en kanal rettet mot kvinner med faktabasert underholdning om alt fra familie og oppussing, til krim og mat.

National Geographic

Kanalen sender programmer som omhandler natur, dyreliv, vitenskap, historie og samfunnsliv.

FLN

Fine Living Network er kanalen for den moderne kvinne med programmer som mote, glamour, samliv og populære talkshows.

Zone Reality

Zone Reality viser virkelige hendelser, naturkatastrofer, ulykker og hverdagslive opplevelser. Du får se hvordan livet virkelig er - fra det utroligste til de merkeligste hendelser.

France 24

France 24 er en engelskspråklig internasjonal nyhetskanal som sender 24 t. i døgnet. Kanalen gir et fransk perspektiv på verdensnyheter.

Canal 9

CANAL9 er en storsatsing fra CANAL+ og fokuserer på fotball, TV-serier, film, dokumentar og fakta. Kanalen sender blant annet: Direktesendt fotball fra italienske Serie A, minst 10 kamper fra fotball-EM i 2012, Europa League fra høsten 2012, dokumentar- og faktaprogram, nyere og eldre filmperler,klassiske action- og komiserier, standup-show og Ultimate Fighting Championship.

Disney Channel

Disney Channel er en barne- og familiekanal som viser det beste fra Disneys magiske verden. Kanalen sender både klassiske og nye serier, store spillefilmer og Disneys populære storfilmer.

GOD TV

God Channel er en frittstående, engelsk kristen kanal. Variert innhold med fokus på kristent budskap og etikk. Sender også programmer på norsk, svensk og dansk.

Les mer om Homebase Basis her.

Les mer om hvordan du legger til ekstrakanaler her.


 

                              

 

 

til topp av side  Publisert 06.12.2011   Oppdatert 06.02.2012

logic & cms © Digital Media Design - Terje Enge    visuals © Reeltime