Her er du:   Startside → Produkter → Digital-TV → Nye TV-pakker

Nye TV-pakker

Vi håper du er fornøyd med Homebase sitt utvalg av TV-pakker. Den 1. februar 2012 gjør Homebase noen endringer. Enkelte avtaler med våre leverandører av TV-kanaler fornyes og i denne forbindelse har vi muligheten til å lansere mye nytt og spennende TV-innhold. Frem til 1. februar vil det ikke skje noen endringer.

Homebase Basis vil inneholder et fast utvalg av de mest populære og viktigste kanalene. Disse ligger i Homebase Start. Samtidig kan du fritt velge inn 8 kanaler fra Homebase Ekstra og dermed skreddersy din egen basispakke. Nå kan du velge blant enda flere gode kvalitetskanaler og lettere finne din nye favorittkanal. Er det noen kanaler du savner så håper vi du finner dem blant våre abonnementskanaler eller i en av våre mange TV-pakker.

Justering av kanalpakker

Noen av dagens kanalpakker vil få inn nye kanaler fra 1. februar og få en justering av prisene. Bonuskanalene du har hatt tilgang til har blitt lagt inn i Homebase Basis som vanlige tilvalgskanaler. Ønsker du å beholde disse kan du velge dem inn i din personlige grunnpakke. Under ser du hvordan disse endringene vil påvirke deg.

Kanalpakken Homebase Unge favoritter
Homebase Unge favoritter inneholder de samme kanalene du har blitt vant til. I tillegg til disse så øker pakken med 2 nye kanaler, Cartoon Network og MTV Hits. Homebase Unge favoritter vil ha en veiledende pris på kr 99,- / mnd, men du som allerede har kanalpakken får samme pris som i dag helt frem til 1. april.

Kanalpakken Homebase Faktafavoritter
Homebase Faktafavoritter inneholder de samme kanalene du har blitt vant til. I tillegg til disse øker pakken med 2 kanaler, Viasat History og Viasat Explorer. Homebase Faktafavoritter vil ha en veiledende pris på kr 99,- / mnd, men du som allerede har kanalpakken får samme pris som i dag helt frem til 1. april.

Kanalpakken Homebase Familie

Homebase Familie inneholder de samme kanalene du har blitt vant til. I tillegg utvider vi pakken med hele 14 nye kanaler. Homebase Familie vil ha en veiledende pris på kr 149,- / mnd, men du som allerede har kanalpakken får samme pris som i dag helt frem til 1. april.

Kanalpakken Viasat Premium, Viasat Sport og Viasat Film blir som før.

til topp av side  Publisert 16.12.2011   Oppdatert 22.12.2011

logic & cms © Digital Media Design - Terje Enge    visuals © Reeltime