Her er du:StartsideProdukterDigital-TV→Se hva du vil hvor du vil!

Se hva du vil hvor du vil!

   


Opplever du en stadig krangel om TV’en eller ønsker du simpelten muligheten til å se tv der du vil? Med flere dekodere har du mulighet til å se dine opptak, filmer og alle kanalene du har tilgjengelig i flere rom.


Opptak

Med flere dekodere kan du se dine opptak der du måtte ønske det. Gjør du et opptak på dekoderen i stua kan du også se dette alle andre steder du også har en dekoder - om det er på arbeidsrommet, eller på kjøkkenet.

Film

Har du flere dekodere og du leier film kan du se filmen hvor du vil. Kos deg med en god film på soverommet før du legger deg eller la barna se en film i kjellerstua.

 

Kanaler

Alle kanalene du har tilgjengelig kan sees på de tv’ene du har dekodere. Slik at du kan se din favorittserie uforstyrret, mens andre i husstanden ser noe annet.                         Anskaffelse av en ekstra dekoder koster kun kroner 499 i etableringsavgift. I tillegg påløper kroner 40 per måned i serviceavgift.

HDTV-dekoder
Når du bestiller dekoder får du selvsagt HDTV-dekoder. Denne formidler TV-signaler i aller høyeste kvalitet.

Unngå krangling om Tven - bestill ekstra dekoder i dag! Det gjør du ved å lage sak på din side, ringe salg på tlf 02007, tastevalg 1, eller ved å sende en epost til salg@homebase.no

til topp av side

logic & cms © Digital Media Design - Terje Enge    visuals © Reeltime