Her er du:   Startside → Produkter → Telefoni → Homebase Telefoni

Homebase Telefoni

Vårt nyeste tilskudd i sortimentet er telefoni via bredbånd, såkalt IP-telefoni. Gitt at trafikken går over ditt eksisterende bredbånd og ikke over de tradisjonelle telefonlinjene utnytter du dermed den fantastiske ytelsen som ligger i fibernettet, og det er virkelig mye penger å spare!

IP-telefoni er i dag den desidert rimeligste måten å ringe på, og du trenger ikke bruke PC eller spesielle telefonapparater for å benytte denne tjenesten. Du bruker enkelt og greit en helt vanlig analog telefon. ISDN-telefoner og gamle telefoner med tallskive vil derimot ikke fungere.


OBS: Bruker du trygghetsalarm eller tilsvarende kan du ikke benytte IP-telefoni da IP-telefoni er avhengig av at Internett-linjen er aktiv.Telefoni

Vi tilbyr for tiden tre abonnementstyper, Homebase Norge, Norden og Europa. Hvilke som passer deg best kan du se under:

 

Med Homebase Norge betaler du bare en oppstartspris per samtale, tellerskrittene til fasttelefoner i Norge er kostnadsfritt (spesialnummer ikke inkludert). Abonnementet passer for deg som ikke ringer så mye. 

 

  Minuttpris Startpris
Homebase Norge, kr 89,- pr mnd i fastpris    
Norgestakst 0,0 0,59
Mobil 1,25 0,59

 

Med Homebase Norden har du ingen oppstartspris på samtalene, og tellerskritt til fasttelefoner i Norge og Norden er kostnadsfritt (spesialnummer ikke inkludert). På dette abonnementet er det også redusert pris på samtaler til mobiltelefoner. Abonnementet passer godt for familier eller deg som ringer mye.

  Minuttpris Startpris
Homebase Norden, kr 139,- pr mnd i fastpris    
Norgestakst 0,0 0,0
Norden 0,0 0,0
Mobil 0,99 0,59

 

Med Homebase Europa har du ingen oppstartspris på samtalene, og tellerskritt til fasttelefoner i Norge og Vest-Europa er kostnadsfritt (spesialnummer ikke inkludert). På dette abonnementet er det også redusert pris på samtaler til mobiltelefoner. Abonnementet passer godt for deg som har kontakter også utenfor Norden.

  Minuttpris Startpris
Homebase Europa, kr 159,- pr mnd i fastpris    
Norgestakst 0,0 0,0
Vest-Europa 0,0 0,0
Mobil 0,99 0,59

Til spesialnummer, eksempelvis teletorg og opplysning, gjelder egne priser.


Tjenester og godbiter står i kø, og vi vil tilby dette etter hvert som det blir tilgjengelig. Under finner du en liten pekepinn på hva som vil bli tilgjengelig:

Min side kr. 0,-
Egen kundeside - full kontroll
På Min Side har du full oversikt over alle utgående samtaler og detaljert saldo.

Nummervisning kr. 0,-
Ved nummervisning ser du hvem som ringer deg. Dette forutsetter at din telefon støtter dette.

Samtale venter kr. 0,-
Samtale venter viser innkommende anrop når du sitter opptatt i en annen telefon.

Tapt anrop kr. 0,-
Denne tjenesten gir deg muligheten til å se hvem som har ringt og når de har ringt.

Følg meg kr. 0,-
Ønsker du fast viderekobling kan du viderekoble telefonen til din mobiltelefon eller annen telefon der du oppholder deg. Dette gjør du ved å ringe kundesenteret på telefon 815 69 223.

Sperring for anonyme anrop kr. 0,-
Sperr din telefon for innkommende anrop fra skjult nummer. Blokkering av innkommende anonyme anrop kan gjøres med følgende tastevalg om du har spa 2102 adapter. *77 (+ringetast). For å oppheve blokkeringen igjen. *87 (+ringetast).

Skjult nummer kr. 0,-
Du kan skjule nummeret ditt på utgående samtaler når du selv måtte ønske dette. Du kan aktivisere tjenesten en samtale av gangen eller permanent, helt etter eget ønske.

3 på linjen kr. 0,-
Inviter deltakere til være med i samtalen. Du kan snakke med to deltakere samtidig eller veksle mellom samtalene.

Hvem ringer kr. 0,-
Se navnet på den som ringer før du tar telefonen. For å aktivisere tjenesten må du ha en telefon med display.

 

 

For å kunne bli telefonikunde hos Homebase må du ha bredbånd Internett installert. I tillegg til abonnementskostnad påløper kr. 699,- i etableringsgebyr (engangsavgift). Etableringsavgiften påløper kun dersom vi må sende deg telefonadapter. Da påløper frakt kostnad på kroner 199,- i tillegg. Ønsker du å beholde ditt gamle telefonnummer (portering) påløper en engangskostnad på kr. 149,-

Ønsker du å bli Telefoni-kunde hos Homebase? Ta kontakt med oss på telefon 815 69 223 (tastevalg 1) eller send en e-post til salgsavdelingen. Klikk her for å sende e-post.

 

til topp av side

logic & cms © Digital Media Design - Terje Enge    visuals © Reeltime